Kerjaya Dari Rumah

Pada Ogos 2012, seramai 347,200 orang masih lagi menganggur pada kadar 2.7 peratus berdasarkan data daripada Jabatan Tanaga Kerja. 

Malah statistik dari Jabatan Perangkaan menunjukkan jumlah siswazah yang menganggur di negara ini adalah seramai 76,200 orang disebabkan tidak memiliki kemahiran untuk mencari pekerjaan


“Patut la saya susah nak cari kerja, saya terpaksa bersaing dengan terlalu ramai graduate..” Inilah masanya untuk anda membina kerjaya anda sendiri tanpa perlu menunggu bulan untuk jatuh keriba. 


Peluang ini tidak datang sekali. Jika anda kerja sekalipun, belum tentu anda akan mendapat kerjaya yang dapat memberikan anda gaji RM 5,000 keatas bukan? 

•    Kata Pengarah Kanan Bahagian Pembangunan Eksport Matrade, Datuk Dzulkifli Mahmud “Kini, katanya, bilangan syarikat yang mempunyai laman web masih lagi kecil kerana hanya 100,000 daripada lebih 700,000 syarikat PKS di negara ini yang mempunyai laman web.” 


Ini bermakna peluang untuk anda mendapatkan pelanggan sangatlah luas. Bayangkan, hanya  1/7 daripada syarikat PKS sahaja yang memiliki laman web. 


Jika anda boleh sasarkan untuk mendapat hanya 1% daripada jumlah syarikat PKS yang masih tidak memiliki laman web, 6000 syarikat boleh menjadi pelanggan anda.
 

Ini peluang anda untuk memiliki kerjaya yang hebat dengan hanya bekerja dirumah. 


Klik disini untuk maklumat lanjut

Busuk!