10 Entri Popular Blog Syuhada1981.com - Oktober 2013

syuhada1981.com, 10 entri popular, 10 entri terbaik, entri terbaik oktober, entri popular oktober


Assalamualaikum semua.. Okaylah, just straight to the point, mengenai entri tengah hari ni saya cuma ingin kongsikan 10 entri popular blog Syuhada1981DotCom sepanjang bulan Oktober yang lepas. Selamat menerjah.bimmerfest Malaysia, BMW, kereta BMW

BMW Club Malaysia (BMWCM) dengan penaja utama Perbadanan Putrajaya akan mengadakan satu festival pada 9 November 2013 ini untuk mengumpul semua pemilik kereta BMW tidak kira baru atau lama dari seluruh Malaysia datang berhimpun bagi menjayakan perhimpunan yang bakal di catat dalam "Malaysia Book of Records!"


10 entri popular, 10 entri terbaik, syuhada1981.com

Perkongsian mengenai blog blogger-blogger yang cun, cantik dan jelita di Malaysia ini. Bukan sahaja cantik malah mereka juga bijak dan juga terkenal.. Andai ada masa terluang, terjahlah blog mereka. Best sangat! Saya antara 'silent reader' blog mereka. 
Ada ilmu yang percuma dan ada juga yang berbayar kerana disitu ada nilai harga dan penghargaan. Sebab itulah ianya dijual. Jika semuanya nak bagi free, dijangka akan kuranglah momentum kesungguhan untuk belajar! Untuk meningkatkan jualan, anda perlukan strategi pemasaran yang bagus. Anda perlu belajar bagaimana untuk menarik perhatian orang ramai atau pelanggan kepada anda atau perniagaan anda serta membuat mereka gembira untuk membeli daripada anda. Idea yang saya kongsikan ini adalah sebagai "PERMULAAN" kepada anda untuk belajar menjadi pakar pemasaran untuk perniagaan anda sendiri.Semua kata-kata ini sememangnya menjadi perangsang diri saya setiap hari untuk lebih berjaya. Semoga ianya juga akan memberi inspirasi dan manfaat kepada diri anda juga!


Pemasaran atau marketing adalah nyawa bagi sesebuah perniagaan. Apakah maksud dan istilah-istilah yang ada dalam marketing?Untuk menjadi juara ataupun hebat , kita mestilah memiliki mentaliti yang sama seperti orang hebat atau juara berfikir. Suka saya kongsikan apa kata Dr. Walter Doyle Staples, penulis buku ‘THINK LIKE A WINNER' telah menggariskan mereka yang hebat ini mempunyai 10 kepercayaan atau corak pemikiran.Bila si En.Suami suka membanding-bandingkan isteri dengan perempuan simpanannya..Meskipun si ibu itu tampak 'bodoh' pada pandangan mata manusia, 'bodoh' pada penilaian dunia, ketahuilah, syurga itu tetap berada di bawah telapak kakinya!Dan inilah entri yang paling mendapat sambutan sepanjang bulan lepas. Benarkah Dr.Azizan Penipu? Siapakah beliau? Benarkah syarikat Dr.Azizan Osman bankrap? 


Busuk!