Panduan Menjana Wang Dari Rumah Untuk Wanita

SUDAH BOSAN BEKERJA DI PEJABAT?

INGIN LUANGKAN LEBIH BANYAK MASA BERSAMA KELUARGA?Sumber berita Kosmo


Pernahkah anda terfikir? Mengapa anda boleh membesar dengan baik dan menjadi seorang yang berjaya pada hari ini?

Ianya adalah kerana, anda dibesarkan oleh ibu anda!

Tidak dapat dinafikan, jasa Ibu andalah yang telah banyak membentuk peribadi anda hari ini. Masihkah anda ingat, ibu anda membuat sarapan pagi untuk anda ke sekolah, menyiapkan bekalan makanan, membasuh pakaian, memasak & menyediakan makanan tengahari sewaktu anda pulang, mendidik anda dan melakukan segala-galanya untuk anda.

Ibu anda dapat melakukan semua itu kerana beliau adalah suri rumah sepenuh masa!

Sesungguhnya, amatlah besar jasa dan sumbangan seorang suri rumah di dalam menjaga urusan rumahtangga dan keluarga yang bahagia dan anak-anak yang berjaya.

Tidak dinafikan zaman sudah berubah, jika dulu, hanya si bapa/suami yang bekerja, sudah cukup untuk menampung perbelanjaan seisi keluarga. Tetapi kini, untuk menampung perbelanjaan isi rumah, si suami dan isteri (kedua-duanya) perlu bekerja.

Tetapi, bagi saya ia sebenarnya tidak banyak berubah, zaman dulu pun, ramai golongan ibu yang bekerja. Apa yang sedikit berbeza, mereka bekerja dari rumah. Antara pekerjaan yang mereka lakukan di rumah adalah seperti mengambil upah menjahit, membuat kuih, menganyam tikar dan sebagainya. Pekerjaan ini, serba sedikit dapat membantu ekonomi keluarga.

Tetapi, apabila zaman berubah, ia sudah tidak relevan dan tidak mencukupi..

Mahu atau tidak, anda perlu bina tapak/asas anda dari sekarang. Anda perlu merancang untuk hidup bebas, menghabiskan lebih banyak masa di rumah bersama keluarga serta mempunyai pendapatan yang kukuh walaupun hanya duduk di rumah.

Ianya bukanlah sesuatu yang mustahil, ramai yang telah melakukannya.

Sudah tiba masanya untuk anda para ibu menjana pendapatan hanya dari rumah !

Bina tapak anda sekarang.

Sila klik link dibawah:

jana wang

Busuk!