Wang Tunai RM5000 untuk Blogger

Assalamualaikum..

Ok, hari ni saya tergerak hati pula nak menyertai program yang dianjurkan oleh BloggerWanita.com iaitu program Wang Tunai RM5000.00 untuk Blogger. 
Lumayankann..

Program ni pun mudah je.

Apa yang perlu dilakukan?
  • Program Wang Tunai RM5000 ini TERBUKA KEPADA SEMUA BLOGGER.
  • Cara berdaftar adalah  rakan blogger hanya perlu buat post tentang program RM5000 dan linkkan ke laman post ini dengan tajuk “Wang Tunai RM5000 untuk Blogger”. Sila nyatakan link URL post tersebut di ruangan komen.
  • Blogger-blogger yang terpilih akan bersaing sesama mereka untuk menjadi Top 10 Referrrel ke blog ini iaitu 10 blog yang membawa trafik tertinggi ke blog BloggerWanita.com dengan mengikut pengiraan Google Analytic.
  • Setiap satu trafik yang disumbangkan ke blog BloggerWanita.com akan dibayar sebanyak RM0.05. Jika rakan blogger mampu membawa 10000 trafik ke blog ini, maka bayaran pada bulan tersebut adalah RM500 ( RM0.05 X 10000) dan seterusnya.
  • Terbuka kepada semua warga Blogger di Malaysia, tidak kira lelaki atau perempuan dan tanpa mengira status pagerank atau Alexa Rank.
  • Rakan blogger juga perlu LIKE Facebook BloggerWanita.com atau Follow Twitter BloggerWanita.com atau daftar email di Feedburner BloggerWanita.com sebagai syarat untuk menerima wang tunai nanti. [TIDAK WAJIB]
  • Semua blogger yang menyertai program ini WAJIB berdaftar sebagai Rakan VIP Bloggerwanita.com bagi memudahkan info terbaru tentang program ini disampaikan dan juga mudah membuat follow up kepada peserta dan pemenang.
Haaa..mudah je kan..Jom kita ramai-ramai memeriahkan program ni. Sesiapa yang berminat untuk menyertai atau untuk info yang lebih lanjut boleh klik banner di bawah ni ye..

Terima kasih.

syuhada1981.comBusuk!