Siapakah Doktor FB??

Salam sejahtera buat sahabat semua,

Sejak kebelakangan ini, sana sini orang memperkatakan tentang Doktor FB.. Apakah itu? Facebook sakit ke hingga terpaksa kena panggil doktor?? Saya juga tertanya-tanya juga pada mulanya tetapi sekarang saya sudah tahu siapakah doktor FB tersebut.. dan saya ingin berkongsi maklumat tentangnya.

Bagi para peniaga yang menjalankan perniagaan mereka menerusi facebook mungkin sudah kenal dan tahu. 

Apakah anda juga salah seorang penjual produk di Facebook dan masih belum berhasil menjana atau membuat jualan seperti yang di impikan? Apakah anda telah menghabiskan ratusan bahkan ribuan ringgit untuk membeli panduan atau mengikuti pelbagai kursus berkaitan perniagaan di Facebook semata – mata ingin meningkatkan jualan di Facebook fanpage anda?Kini anda tidak perlu bimbang lagi kerana solusi berniaga di Facebook telahpun di temui dan segala teknik atau cara-cara meningkatkan jualan di FB fanpage telah pun terungkai melalui sebuah software hebat yang mampu meletupkan jualan anda yang di beri nama Aplikasi Doktor FB. Cuma keputusan hanya terletak di tangan anda sama ada untuk memiliki atau sebaliknya.Doktor FB adalah Aplikasi Facebook yang terbaru yang menggunakan kuasa detik masa, berinteraksi dengan pelanggan yang mempunyai kuasa viral dan FB page adalah platform yang boleh anda gunakan.

Jika anda gabungkan kuasa VIRAL di facebook dengan website yang telah sukses seperti GROUPON, apa yang anda dapat? Doktor FB!

Doktor FB mempunyai semua yang anda mahukan iaitu LIKES, LEADS, VIRAL dan JUAL PRODUK anda. Anda boleh dapat LIKES, anda boleh dapat LEADS terus ke Autoresponder, anda boleh viralkan tawaran anda di wall FB, dan anda boleh terus menjual produk melalui FB fanpage. 

Dalam Doktor FB anda dapat 'live real-time countdown' yang mana menjadi tunjang utama dalam memaksa prospek bertukar menjadi pelanggan dalam masa yang singkat! Sekaligus meningkatkan jualan  di Facebook fanpage anda! 

Menarik bukan?


Untuk mengetahui lebih mendalam tentang software power yang mampu meledakkan jualan di FB anda sila klik –> DOKTOR FBSalam kasih sayang, 
Busuk!